By 16 maart 2012 Read More →

Papa Jaco op mannenweekend

mannenweekend, boys day out

2 a 3 keer per jaar gaan m’n broer en ik er samen op uit. Gewoon lekker als mannen onder elkaar in het bos of juist de stad in. Deze keer besloten we er een echt mannenweekend van te maken. Ook zijn zoon van 9, Boris en onze hond Silas gingen mee (en Silas is natuurlijk een reu ;)). Al in de tijd dat Boris nog een baby was klikte het met zijn neef, dus het beloofde een leuk weekend te worden!

De voorpret was al geweldig. Bij het inladen van de auto werden de jongens echt benieuwd wat ze te wachten stond. “Pap, waar hebben we die touwen eigenlijk voor nodig?” 
De volgende morgen waren ze gelukkig pas om kwart over 6 wakker. Na een stevig ontbijt vertrokken we het bos in. Eerst de uitkijktoren op…. Bovenop de toren het touw afrollen tot aan de grond en weer omhoog trekken was al een hele onderneming, Daarna in het bos schommelen en slingeren op een zelfgemaakte schommel, een hut bouwen en we hebben zelfs een rivercross gemaakt met twee touwen. Het enige wat miste was de rivier, maar dat vonden de papa’s niet erg. We moeten natuurlijk nog wel iets bewaren voor de komende mannenweekenden, want deze was zeker voor herhaling vatbaar!
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Er op uit, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>