By 2 maart 2012 Read More →

Papa Jaco bouwt een feestje

feest jongens verjaardag papa jaco

Vorige week konden we ons weer lekker uitleven in de voorbereiding voor een verjaardagsfeestje: Aron werd 2 jaar!

We proberen er altijd een thema van te maken. Iets wat past bij waar ze op dat moment veel mee bezig zijn. 

Dat was voor Aron deze keer niet zo moeilijk. Als we haast hebben, hopen we dat we geen hijskranen of shovels tegenkomen.. Alles wat met de combinatie slopen/bouwen, auto’s en machines te maken heeft vindt hij reuze interessant. Dus we hebben wat inspiratie opgedaan op bouwterreinen (vond Aron niet erg) en hebben een bouwfeest-print-pakket ontworpen.

We versierden het huis deze keer niet met slingers, maar met geel-zwart afzetlint. Ook aan de buitenkant. Dat gaf wel wat grappige reacties van voorbijgangers (“nou ja, ze gaan dit toch niet slopen?”) 🙂 Aron vond het allemaal prachtig. Vooral de weg-werk-taart die ik met Boris samen voor hem maakte. 

Kunnen we nu aan de slag voor Boris zijn verjaardag in juni. Hij heeft al heel wat wensen doorgegeven..
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>