By 13 januari 2012 Read More →

Mama Hiskia gaat op vakantie

hiskia van leeuwen gestipt

Terwijl ik dit stukje schrijf is het de laatste dag van de Kerstvakantie.

En ik ben bekaf!

We zijn naar Nederland gegaan om daar Kerst en Oud & Nieuw te vieren met onze families. En daar begon de estafette door Nederland: eerste Kerstdag bij mijn ouders, tweede Kerstdag bij hem thuis. Met oma heeft Isis kaarsen gemaakt voor in de Kerstboom, die speciaal voor ons bliksembezoek was opgetuigd, De volgende dag weer door naar vrienden aan de andere kant van Nederland. Slapend op zo’n amazing Tell Sell opblaasmatras werd de kiem gelegd voor het deze vakantie steeds groter wordende slaapgebrek. 

Oud & Nieuw werd in ons oude huis gevierd, met neefjes, nichtjes, kindervuurwerk en grote mensenbubbels. En een bijbehorend houten hoofd de volgende ochtend 😉

En natuurlijk moest Isis haar verjaardag ook voor haar Nederlandse vriendinnetjes vieren. Dus werden de cakepops alvast getest en de slingers voor de laatste keer uitgehangen in het huis waar we voor onze verhuizing woonden.

Tussendoor hebben we lekker geluncht in het hippe Villa Augustus. De beste steak van Nederland gegeten in het vreselijk foute Ribhouse Texas. Vol verbazing gekeken naar de mooie speelklokken en draaiorgels in Museum Speelklok. Zijn we heerlijk uitgewaaid door het stormachtige weer tijdens de wandelingen met de hond. En hebben we ons een middag lang verlekkerd aan de mooie spullen bij CILO

Natuurlijk doen we het onszelf aan. Je kunt ook gewoon minder afspraken maken in je vakantie. Minder willen. Maar dat betekent ook minder dingen zien. En nog belangrijker, dat zou ook betekenen: minder mensen zien. En dat was nou juist zo ontzettend leuk!!

Met een onvermijdelijke verkoudheid van alle nieuwsjaarskussen en een tas vol HEMA- en Actionboodschappen stappen we morgen in de auto op weg naar Zwitserland. Naar huis!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Er op uit, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>