By 1 januari 2012 Read More →

366 Daily Loves

Vanaf vandaag delen we iedere dag een “Daily Love” met je op Facebook

Iedere dag een leuk product, fijne link of iets anders moois dat we niet voor onszelf willen en kunnen houden. Een mini ‘365 dagen projectblog’ dat in dit schrikkeljaar 366 dagen duurt en waarmee we onszelf uitdagen om iedere dag iets typisch MoodKids met je te delen.

Op Twitter zijn deze berichten terug te lezen als je zoekt op #366dailyloves

Op ons blog iedere zondag een samenvatting van alle Daily Loves van de voorafgaande week, natuurlijk met alle bijbehorende links.

365 dagen project moodkids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.