By 9 december 2011 Read More →

Ondernemende Kinderen

Aron, onze jongste, slaapt nog in een ledikant met spijlen. We hoefden ons tot voor kort niet druk te maken dat hij ’s nachts aan ons bed staat omdat hij denkt dat hij niet moe is. Deze tijden zijn helaas verleden tijd. Aron had al wat pogingen gedaan om uit zijn bedje te klimmen, maar gelukkig besefte hij altijd op tijd dat de val die hij zou maken wel wat hoog zou zijn. 

Afgelopen week werd Aline ’s ochtends wakker van het getrippel van 4 voetjes in de hal. En even later gluurden er twee ondeugende gezichten om het hoekje. Toen Aline aan Boris vroeg of hij hem er overheen had getild zei hij: “nee, Aron heeft zelf geklommen, maar ik heb het lekker zacht voor hem gemaakt!” En inderdaad, zijn dekbed lag keurig uitgespreid naast Aron’s ledikantje.

Heerlijk deze twee partners in crime! 

Gelukkig lijkt het een eenmalige actie, maar wat staat ons nog te wachten.. 

PS. adviezen en ervaringen zijn welkom

ondernemende kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>