By 9 september 2011 Read More →

Terugblik vakantie in eigen land

Nu het bijna herfst is denk ik regelmatig terug aan onze vakantie in ‘eigen’ land. Deze zomervakantie zijn we namelijk naar Nederland op vakantie gegaan.  Geen echte zonvakantie dus 😉  

We maakten een tour van oma’s en opa naar overgrootoma, nichtjes, neefjes, vriendjes en vriendinnetjes. Zo fijn om te zien dat Isis en haar vriendinnetjes als vanouds speelden. En heerlijk, een opa die ’s ochtends appeltjes schilt en de dvd-speler bedient zodat ik nog even uit kan slapen! Wat hadden we dat gemist!! 

We gingen naar de Parade en naar de Efteling. Naar de HEMA en de Albert Heijn. En toen was het alweer tijd om terug te gaan. Naar huis, naar Zwitserland. Gek dat het in zo’n korte tijd toch echt een ’thuis’ geworden is. Dus de auto weer volgeladen. Pindakaas, Allerhande en hagelslag mee. En precies op de helft van onze terugreis kregen we een lekke band.  

Een geluk bij een ongeluk: nu kregen we toch nog die zonvakantie in het buitenland. In de vorm van een dag in het zonovergoten Frankfurt terwijl de auto bij de garage stond 🙂

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>