By 19 augustus 2011 Read More →

Gastblogger – Papa Jaco – Natuurspeeltuin

De vakantie is voor veel mensen alweer achter de rug. Wij kunnen met onze peuters nog buiten de schoolvakanties weg en zijn daarom in juni al geweest. Heerlijk het buitenleven opgezocht in Midden-Zweden. Daar heeft Aline de foto’s overigens gemaakt die bij mijn eerste papablog staan.

Extra leuk aan zo’n vroege vakantie is, dat we mee kunnen genieten van de vakantiedagen van anderen. Normaliter zijn veel vrienden en familieleden op mijn papadagen hard aan het werk. Nu konden we er leuk samen er op uit!

speeltuin moodkids

Een favoriet uitje: naar een natuurspeeltuin. 

Daar kunnen kinderen lekker met water spelen, met hout slepen, hutten bouwen, boompje klimmen, beestjes zoeken en vooral ook ongestoord vies worden. Ideaal als je, zoals wij, weinig speelruimte om je huis heen hebt. Wij hebben er twee op fietsafstand en daar zijn we heel blij mee! De foto’s zijn gemaakt in natuurspeeltuin De Woeste Weide in Sliedrecht. Zelf zijn we een paar keer per jaar toezichthouder in Het Weitje in Hardinxveld-Giessendam. Allebei aanraders!

speeltuin moodkids

Als je wilt weten of er bij jou ook een natuurspeeltuin in de buurt zit surf dan eens naar Springzaad.

Heb je goede ervaringen met een natuurspeeltuin, of heb je een andere tip voor een mooie buitenspeelplek? Ik hoor ze graag, laat je een reactie achter?

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend
MoodKids

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>

Simple Share Buttons