By 15 juli 2011 Read More →

Gastblogger – Nederlandse mama Hiskia woont in Zwitserland

Jij hebt vast ook weleens gedagdroomd over een verhuizing naar het buitenland. Mama Hiskia deed het! Zij verhuisde met haar hele hebben en houden naar Zwitserland. Hiskia runt vanuit Zwitserland webshop Gestipt waar ze handgemaakte meisjesschoenen verkoopt en schrijft een eigen webblog Kleine Zaken.

Bij MoodKids lees je haar buitenlandse avonturen als Nederlandse mama in het buitenland.

Het roer om, ik vertrek!

Nou ja, WIJ vertrekken. Met ons vieren: lief, kleuterdochter Isis (4) & hond Puck zijn we iets meer dan een half jaar geleden naar Zwitserland verhuisd. Om te gaan wonen. En Werken. En leven.

Net als iedereen om ons heen riepen we het af en toe: Over een paar jaar gaan we naar het buitenland, leuk voor Isis, goed voor onze taal. Maar het idee raakte op de achtergrond. Druk met werk, familie, vrienden en Isis vergaten we onze plannen.

En toen opeens was Isis bijna 4. En hadden we een kleuterschool uitgekozen. En waren daar de eerste speelafspraakjes bij beste vriendinnetjes. Het was nu of nooit!

Dus hebben we onze spullen gepakt en ons huis te koop gezet. Opeens. En eigenlijk ook weer niet, want we hadden het er al zo vaak over gehad!

Tot snel! 

Hiskia

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>