By 2 augustus 2017 Read More →

Gespot! Pop Cutie: super cute deze sieraden

Ken je het merk Pop Cutie al? Een sieradenmerk met een echte kawaii vibe. Als echte jongensmoeder vallen me die dingen pas echt op sinds ik een klein, lief nichtje heb. Dit zou ik ook echt heel leuk voor haar vinden.

Het brein achter Pop Cutie is de Deense Cecilie Lindemose. Jarenlang is ze sales agent geweest voor Hello Kitty producten in Denemarken en ook regelmatig voor andere Japanse merken met hetzelfde Japanse kawaii gevoel.  Het viel haar op dat veel van deze producten vooral gericht izijn op een jongere doelgroep en dat er markt zou moeten zijn voor de doelgroep daarboven die nog steeds dol is op deze stijl. Een schot in de roos, want inmiddels wordt Pop Cutie al in meer dan 500 winkels in de wereld verkocht. In Nederland zijn er nog niet heel veel verkooppunten. Ik zag ze onder andere bij de webshops Engelpunt en Risjebo.

Pop Cutie lanceert maandelijks nieuwe producten. Sommige worden echte klassiekers en blijven permanent in de collectie. Andere worden in een gelimiteerde uitgave uitgebracht. Regelmatig hun website checken is dus aan te raden als je ook van deze stijl houdt. 😉

Pop cutie: een impressie

Ik heb een aantal items voor je op een rij gezet, die ik geweldig vond. Onder het overzicht vind je per nummer het verkooppunt.

  1. konijntje in huisje
  2. regenboog en maan (binnenkort verkrijgbaar)
  3. blauw eendje
  4. ufo en muzieknoot (binnenkort verkrijgbaar)
  5. ketting donut
  6. softijsje ketting
  7. koekje ketting
  8. ketting snoepjes
  9. roze koala
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Inspiratie, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.