Het is Rokjesfestival bij Kids Love Knits met 25% korting

Leuk nieuws voor jou! De webshop Kids Love Knits houdt van 21 tot en met 28 mei een Rokjesfestival. Wellicht helpt dat jullie ook om een beetje een zomers gevoel te krijgen? Want die twee dagen zon van vorige week waren eigenlijk veel te weinig. 😉

Bij webshop Kids Love Knits koop je erg leuke handgebreide truien en vesten. Ook is er een grote collectie Liberty stoffen te koop. Daarvan worden tevens gave jurkjes, tuniekjes, bloesjes, broeken en natuurlijk rokjes gemaakt. Van 21 mei tot en met 28 mei geeft Kids Love Knits 25% korting op alle rokjes. We hebben er hieronder alvast even vier op een rij gezet die wij erg leuk vinden. Daar gaat de zon toch spontaan van schijnen? Neem zeker ook een kijkje in de webshop voor het totale aanbod!

Je kunt bij deze webshop rokjes kant en klaar kopen, maar ook Liberty stoffen kopen. Wat dacht je van de combinatie van Liberty stof met denim stof?

Je kunt bij deze webshop rokjes kant en klaar kopen, maar ook Liberty stoffen kopen. Wat dacht je van de combinatie van Liberty stof met denim stof?

Je kunt bij deze webshop rokjes kant en klaar kopen, maar ook Liberty stoffen kopen. Wat dacht je van de combinatie van Liberty stof met denim stof?

Je kunt bij deze webshop rokjes kant en klaar kopen, maar ook Liberty stoffen kopen. Wat dacht je van de combinatie van Liberty stof met denim stof?

Liberty stoffen kopen

Marianne, de eigenaresse van Kids Love Knits, verkoopt zoals gezegd al jaren Liberty stoffen. Liberty onderscheidt zich door de kleurrijke dessins. De stoffen zijn nog steeds wereldwijd enorm populair. De hoge kwaliteit katoenen stoffen van Liberty vallen soepel en licht en worden door vele ontwerpers gebruikt. Marianne gebruikt de Liberty stoffen voor de door haar zelf gemaakte kinderkleding, maar verkoopt de stoffen ook los in haar webshop. Een overzicht van de Liberty stoffen vind je hier.

 

Webshop Kids Love Knits is onderdeel van de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.