By 3 december 2016 Read More →

Toy Story fans opgelet! De nieuwe Vans collectie is geweldig.

Wij zijn thuis alledrie fan van het merk Vans. En de nieuwe collectie is wederom geweldig. Dit keer zet Vans Toy Story centraal.

Al het favoriete speelgoed van Andy is afgebeeld op schoenen voor kinderen en volwassenen. De collectie omvat ook een kleding- en accessoirelijn voor dames met T-shirts, fleecetruien, petten en rugzakken geïnspireerd op Woody en ander speelgoed. De herenlijn omvat rugzakken, petten en T-shirts met Buzz Lightyear- en Alien-opdruk.

We maakten al een kleine selectie voor je van items die wij heel tof vinden.

Ben je fan van Toy Story? Dan mag je de nieuwe Vans Toy Story collectie niet missen. Al het favoriete speelgoed van Andy is afgebeeld op diverse items. Bekijk de collectie hier.

Vans Toy Story

De eerste Toy Story-film kwam in 1995 uit en het verhaal over speelgoed dat tot leven komt als er geen mensen in de buurt zijn. Toy Story is sindsdien razend populair bij zowel kinderen als volwassenen. Vans brengt de nostalgische dynamiek tussen hoofdpersonen Sheriff Woody en Buzz Lightyear en hun vrienden tot leven op een exclusieve schoenen-, kleding- en accessoirecollectie.

De nieuwe collectie is online verkrijgbaar en in alle Vans winkels.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.