Game lovers opgelet! Deze Vans Nintendo collectie is zo cool!

Hou jij van het merk Vans? En je kind van Nintendo games? Dan sla je met deze nieuwe collectie van Vans twee vliegen in één klap!

Vans heeft namelijk een Nintendo-collectie gelanceerd. Super leuk met veel bijzondere details. Denk aan game logo’s op de tong, veteruiteindes in de vorm van controllers en op de zaal staat op de ene schoen ‘Game’ en op de andere ‘Over’! De collectie bestaat uit schoenen, kleding en accessoires voor volwassenen en kinderen. I love it!

Nieuwe collectie Vans Nintendo

Deze week namen we de slippers al mee in de leukste badmode voor jongens. Maar er zijn nog veel meer leuke items. Hieronder een kleine impressie van de collectie. De volledige collectie kun je bekijken op de website van Vans.

Hou je van gamen en van her merk Vans? Check deze gave nieuwe Vans Nintendo collectie met schoenen, kleding en accessoires voor volwassenen en kids.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.