By 15 april 2016 Read More →

Kleur je eigen kleding

Is jouw kind dol op kleuren en hou jij van een unieke look? Laat je kind dan zelf zijn kleding kleuren. Of wat dacht je van deze sneakers om in te kleuren? Bekijk ze hier allemaal.

Is jouw kind dol op kleuren en hou jij van een unieke, originele look? Waarom laat je je kind dan niet zelf zijn of haar kleding kleuren?

Color-in producten van Studio Bij Kiki

Met textielstiften geef je je kleding een eigen look. Bij Kiki heeft T-shirts, linnen tassen en kussens in het assortiment. Zie je hieronder de rugzak op het T-shirt. Uiteraard op de achterkant. 🙂 Andere afbeelding zijn een kauwgumballenautomaat, een hamburger, een barbie-pop. De tassen zijn verkrijgbaar met strik (zie hieronder) en met een sneaker. Bij alle producten krijg je er mooie neon textielstiften bij. Verkrijgbaar in maten voor kinderen van 2-10 jaar. Prijzen vanaf 9,95 euro. Bekijk hier alle producten.

 

bij kiki inkleur t-shirts

Sneakers om in te kleuren

Je kunt ze inkleuren, maar ik vind ze in zwart-wit eigenlijk ook te gek: de sneakers om in te kleuren. Als je ze wilt veranderen, gooi je ze in de wasmachine en begin je opnieuw!  Wel even uitwasbare textielstiften erbij kopen. Tenzij je uiteraard de kleuren wil behouden. Ben benieuwd. Ik heb zojuist #1 besteld voor Job. Sneakers 7 euro en uitwasbare stiften 3 euro.

 

kleur je eigen sneakers

  1. sneakers om in te kleuren met tekst, 2. sneakers met bloemen, 3. sneakers om in te kleuren met ijsjes, 4. sneakers om in te kleuren met vlaggen

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.