By 8 april 2016 Read More →

Strijkend je kinderkleding pimpen

Deze zomer helemaal een trend: de strijkapplicaties. Deze van Bij Kiki vinden we geweldig. Zo maak je van een basic kledingstuk een uniek exemplaar. Bekijk de voorbeelden en te gekke patches hier.

Herinner je je dit nog? Viel je vroeger een gat in je broek, kreeg je van je moeder een strijkapplicatie erop gestreken. Kon je fijn die broek doordragen. Ik vond het toen echt verschrikkelijk! Deze zomer kun je echter een gat in de lucht springen als je kind een gat of scheur in zijn broek krijgt. 😉

Vorig jaar zomer zag je bij verschillende damesmerken al patches. Afgelopen winter al bij een aantal kindermerken en deze zomer zijn de kids echt aan de beurt. Patches ofwel strijkapplicaties ofwel de ouderwetse strijkplaatjes zijn hot! En dan uiteraard wel in een nieuw hip jasje.

Ze zijn niet alleen handig voor gaten in broeken. Je pimpt er ook een basic kledingstuk mee tot een toffe fashionable outfit. Pimp een spijkerjack, een joggingsbroek, rugzak of zelfs een schrift met een patch. Bekijk de voorbeelden hieronder maar eens ter inspiratie.

Deze zomer helemaal een trend: de strijkapplicaties. Deze van Bij Kiki vinden we geweldig. Zo maak je van een basic kledingstuk een uniek exemplaar. Bekijk de voorbeelden ter inspiratie.

Strijkapplicaties van Bij Kiki

De patches van Bij Kiki vind ik erg tof! Kiki Poulisse is als concept designer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de patches. Ze verkoopt de strijkapplicaties los in haar webshop, maar ook al klaar op producten. Je vindt ze allemaal in haar webshop. Hieronder vind je mijn favorieten. Deze kosten allemaal 7,95 per stuk.

Welke is jouw favoriet?

bij kiki overzicht

 

Webshop Bij Kiki is onderdeel van de MoodKids webshopgids

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>