Maak je eigen antislip sokken met SOXS

Gastblogger Cynthia (Doctor Fashion) tipte mij over het sokkenmerk SOXS. Een sokkenmerk die nieuwe kindersokken in één maat lanceert. De sokken zijn geschikt  voor voeten in maat 19 tot en met 29, passen door het gebruik van Nieuw-Zeelandse wol altijd en hebben een bijzonder antislip laag.

De nieuwe geitenwollen baby- en kindersokken kriebelen niet, zijn ademend, vocht opnemend en rekken uit waardoor ze jarenlang door je kind gedragen kunnen worden.

Pimp je eigen SOXS

Wat de sokken extra tof maakt is dat je er een flesje vloeibare latex bij krijgt. Hiermee kun je zelf de antislip aanbrengen. Wat dacht je van een persoonlijke boodschap, de naam van je kind of een leuke tekening. Hiermee heeft je baby, peuter of kleuter straks de origineelste eigen sokken. En naast leuk ook veilig! Vooral als kindjes net gaan lopen. Alhoewel ik me mijn doldrieste, rondrennende peuter ook nog wel kan herinneren. Was het destijds ook wel handig voor geweest. 😉

De basis antislip SOXS is altijd grijs, zoals een echte geitenwollen sok betaamt. Het label kies je in de kleur die je wilt (roze, blauw, zwart of oranje). De kleur van de latex is in dezelfde kleur als het label.

soxs-antislip-baby-en-kindersok-pink-label, soxs
Liever voor jezelf?
Naast baby- en kindersokken heeft SOXS ook wollen sokken voor volwassenen. Er is een dames- en een herenmodel. De damessokken zijn verkrijgbaar met labeltjes in verschillende kleuren, de herensokken hebben een oranje label. Heerlijke zachte en warme sokken, die er ook nog eens hip uit zien. Gemaakt van 60% wol en 40% polyamide. Fijn voor op de bank, maar ook prima te dragen in schoenen.

SOXS als kraamcadeau

De baby SOXS zijn ook leuk om te geven als kraamcadeau. De sokjes zitten in een leuke doos met vloeipapier, een wenskaart en een flesje latex.

soxs-antislip-baby-en-kindersokken_def

Bekijk de complete collectie sokken op www.soxsco.com.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.