By 11 januari 2016 Read More →

Kinderen schoonhouden tijdens het eten

Als je kindje voor het eerst leert eten kan dat een behoorlijke kliederboel worden. Je zult de eerste niet zijn waar de spaghetti op het plafond zit, de appelmoes tegen het behang geplakt en je kindje zelf. Die zit er met een big smile midden in zijn bord met eten te meppen. Hoort er allemaal bij. Toch kan het ook anders.

Kinderen schoonhouden tijdens het eten

Kinderen schoonhouden tijdens het eten

Oke we kunnen niet voorkomen dat de spaghetti tegen het plafond beland. En voor de appelmoes hebben we ook niet echt een oplossing. Maar we hebben er wel eentje waarvan je kind net dat beetje schoner blijft. Scheelt jouw weer omkleedstress en een boel was.

Mama Ine Verstaen had namelijk een aantal jaren geleden precies hetzelfde probleem. Ze vond het op zich geen enkel probleem dat haar kinderen kliederden met hun eten. Maar wat ze wel vervelend vond is dat de kleertjes steeds zo vies en nat werden ondanks het dragen van een slab.. Ze besloot daarom haar opleiding Industrial Design in te zetten voor de ontwikkeling van de ideale slab. Tada! Meet Mr & Mrs Moustache!

praktische slabben

Wat deze slabben echt anders maakt is dat ze je kindjes kleren en schoot! droog en schoon houden. Daarnaast zijn de gemakkelijk uit en aan te doen (voor mama, niet voor het kind!) en kun je ze op 60 graden wassen. Naast praktisch zijn de slabben ook nog erg stijlvol. En dat is ook wel eens fijn.

TIP: De slabben zijn ook ideaal voor kindjes die zelf leren eten en drinken, en hierbij veel kliederen. Jij houdt met de waterdichte slabbetjes van Mr & Mrs Moustache toch de kleertjes schoon en droog en heeft je kind tevens het vertrouwen dat ze het zelf kunnen en mogen.

 Kliederen mag, maar schone kleren zijn wel fijn

Mr & Mrs Moustache is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>