By 6 november 2015 Read More →

Dit is wat de K3-winnaressen vanavond dragen

Karen, Kristel en Josje hebben we door de jaren heen kunnen zien zingen en dansen in diverse outfits. Het regenboogjurkje vond ik persoonlijk een van de leukste outfits. In dit iconische witte jurkje scoorde K3 zes jaar geleden bijvoorbeeld hun eerste hit met ‘onze’ Josje (‘MaMaSé’). Ik snap best dat nieuwe K3 ook een nieuwe outfit verdient. En wij gaan alvast met je delen hoe die er uit ziet.

Vanavond dragen de drie K3-winnaressen tijdens de finale van ‘K3 zoekt K3’ voor het eerst een nieuwe K3 outfit die speciaal voor hun is ontworpen. En het is… een nieuwe versie van het iconische regenboogjurkje.

Nieuwe versie regenboogjurk K3
Het nieuwe regenboogjurkje is niet wit, maar heeft een zilveren glans. Het A-lijnmodel is gemaakt uit kwalitatief katoen, met speelse plooien aan de achterkant en een regenboog in glanzende stof aan de voorkant. Het is dit keer geen verkleedjurkje, maar een kwalitatief collectors item dat kinderen kunnen dragen om naar school of een familiefeest te gaan.

Nieuwe versie regenboogjurk K3 nieuwe stijl

Vanaf 20.30 uur vanavond is het jurkje (maat 92 t/m 154) ook exclusief te koop in de Nederlandse webshop van JBC, zodat jouw kind weer kan schitteren als een echt K3’tje! Net als de nieuwe K3

Ben jij ook zo benieuwd wie vanavond de finale wint van K3 zoekt K3? Kijk dan vanavond vanaf 20.30 uur naar SBS6!

*edit* Marthe, Klaasje & Hanne zijn de nieuwe K3!

Marthe, Klaasje & Hanne zijn K3!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.