By 22 oktober 2015 Read More →

McGregor zoekt modellen (6-12jr)

McGregor is voor de Kids collectie campagne Spring/Summer 2016 op zoek naar een nieuw gezicht. Alle kinderen met model aspiraties kunnen meedoen en verkozen worden tot hét McGregor Kids Model 2016. Modellen ervaring hoe je niet te hebben. Iedereen mag meedoen. De enige voorwaarde is dat je tussen de 6 en 12 jaar oud bent.

Mc Gregor modellenwedstrijd

Wil jouw kind graag model worden? Grijp dan nu je kans. Aspirant modellen kunnen een foto uploaden via mcgregor.nl/kidscontest en via de Facebook pagina van McGregor. Daarnaast vinden er in de McGregor Kids stores in Den Haag en Laren, en in de Bijenkorf Eindhoven en Den Haag op 23 oktober, 31 oktober en 7 november castingevents plaats.

Er komen in totaal 4 finalisten uit deze contest. Twee finalisten die de meeste stemmen hebben behaald en 2 finalisten die worden gekozen door een professionele vakjury. Deze 4 personen gaan naar de finale op woensdag 25 november aanstaande. Alle 4 winnen ze mooie prijzen, maar uiteindelijk wordt er in de finale 1 persoon tot winnaar aangewezen van de McGregor Kids Model Contest. De winnaar wordt niet alleen het gezicht van de internationale McGregor Kids Spring/Summer 2016 campagne, het nieuwe model wint ook diverse mooie prijzen, waaronder een McGregor giftcard t.w.v. €1000,-.

Doe snel mee!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.