By 17 september 2015 Read More →

Leggings en maillots echt niet alleen voor meisjes

Zelf vond ik het altijd heerlijk om de mollige beentjes van mijn meiden in leggings en maillootjes te stoppen. Ook mijn neefje werd geregeld in een maillot gestoken. Dikke luierbillen met een toffe print, goed gevulde beentjes in vrolijke kleurtjes. Spartelend in de box en al snel hun eigen weg kruipend op zoek naar avontuur. Kleding moest, zeker in die fase, comfortabel zijn.

Dat zal voor jouw kleintje niet anders zijn. Je kind moet zich volkomen op zijn gemak voelen en lekker kunnen bewegen, toch? Leggings en maillootjes vond ik in die periode ideaal. Ik heb een aantal hele leuke exemplaren voor je opgezocht. En daar zitten ook hele leuke leggings en maillots voor jongens tussen, kijk maar eens!

cuccioli leggings

De leggings van het Nederlandse merk Cuccioli zijn te cute! In drie soorten verkrijgbaar met een grote print op de bilpartij. Helemaal schattig vind ik de teckel. Enne… psst kindjes groeien als kool, jammer want sneller dan je hoopt groeien ze uit hun toffe legging. Tip: Kun je maar geen afscheid nemen van die te gekke teckel, bekijk dan ook eens de prints in de Cuccioli toddler collectie.

leggings met print

Frugi is een Brits merk dat in België volledig aan een opmars bezig is! Frugi heeft aandacht voor allerlei details en is voor 100% vervaardigd uit organisch katoen en draagt zo bij tot een betere planeet! Frugi is online verkrijgbaar via Sofie’s Store.

legging ballerina

Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat de hele collectie van het Deense Ubang me dit seizoen aanspreekt. De sokken en maillots collectie misschien nog wel het meest. Ubang is online verkrijgbaar via Goed van Toen.

leggings en maillots voor jongens

Ook het Ierse Slugs & Snails is verkrijgbaar via Goed van Toen. En jeetje wat worden we vrolijk van die leuke printjes! Dit merk bewijst wat ons betreft dat jongens ook prima maillots kunnen dragen. Ze hebben hier zelf tights met vliegtuigen, spinnen en skeletten!

Genoemde webshops zijn aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.