By 18 mei 2015 Read More →

Gezocht: Oilily-meisjes van toen (v/v)

Ken jij Oilily nog? Ik droeg vroeger zelf heel veel sjaaltjes van dit Nederlandse merk. Ik heb ze allemaal bewaard voor mijn eigen dochters. Die lopen er nu dus ook mee rondlopen. Ik houd ervan.

Oilily is vooral bekend om haar kleurrijke kinderkleding. Maar wat nog niet iedereen weet, is dat Oilily ook een mooie damescollectie heeft. Daarom presenteert Oilily haar nieuwe damescollectie deze zomer op de Amsterdam Fashion Week. Het motto?

Kleine meisjes worden groot

Om dit thema tot leven te brengen, zoekt Oilily vrouwen uit alle windstreken die in de jaren ’80 en ’90 zijn opgegroeid met Oilily: de Oilily-meisjes van toen! Was jij in de jaren ’80 of ’90 een echt Oilily-meisje en vind je het leuk om in de schijnwerpers te staan? Meld je dan vandaag nog aan bij Oilily. Misschien speel jij straks wel een rol in de campagne ter promotie van de nieuwe damescollectie.

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw herinnering aan Oilily inclusief een recente foto te e-mailen naar: [email protected]. Dat moet dan wel vóór 5 juni aanstaande. Elke inzending wordt beloond met een verrassing. En iedereen die wordt geselecteerd, mag items uit de nieuwe damescollectie bestellen ter waarde van 1.000 euro!

Oilily meisjes modellen gezocht

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.