H&M voorjaarscollectie 2015: spring is in the air!

De temperatuur loopt langzaam op. Op Facebook en Instagram zien we steeds meer kleur en zonnige beelden.. Spring is in the air! En oh wat worden we daar vrolijk van! Een heel seizoen ligt voor ons om de mooiste jurkjes, zwierige kaftans,t-shirts en shorts te dragen. Ook de hangt alweer te pronken in de winkels en wij hebben alvast een wishlist gemaakt voor onze kids. En dat is nog extra aantrekkelijk, want .

H&M, SS 2015, voorjaarscollectie, meisjes, H&M voorjaarscollectie

H&M, voorjaarscollectie 2015. SS2015, H&M voorjaarscollectie

Sportieve H&M voorjaarscollectie 

Dit seizoen kan eigenlijk alles met elkaar gecombineerd worden. Leggings boven laarsjes of sneakers. Pastel items gemixed met multicolor. Jurkjes met fake-fur vestjes. Popart en grafische print. Volwassen looks blijven ook in de kidsfashion populair, maar gelukkig mag het allemaal ook best wat speelser en gaan we veel stoere prints, vlekken, kleurige drippings en tiedye terug zien.

En vooral veel sportieve sweats. Items met losse pasvormen, makkelijk dragend en goed te combineren. Groot pluspunt voor de kids: hartstikke lekker om in te spelen. Fijn pluspunt voor mama:  perfect af te stylen met een stoere pet en een zonnebril!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.