By 15 februari 2015 Read More →

Fashiontrend Badcapes

Leo de Leeuw, Franny de Flamingo en Devin de Dino zijn stuk voor stuk zachte vrienden die je kind heerlijk warm houden. Deze badcapes zijn niet alleen leuk als handdoek voor na de zwemles, douche of badsessie. Wij vinden ze ook erg geschikt voor kinderen die van verkleden houden. Ze zijn superleuk afgewerkt met heuse poten, staart en 3D hoofd.

leuke badcapes kinderen meisjeleuke badcape jongen

De badcapes die je hier ziet komen uit Amerika en zijn van het merk Zoocchini. Maar wij hebben de badcapes ook al gespot bij de lokale speelgoedwinkel en drogist. Misschien net wat minder mooi afgewerkt, maar ach, dat zien de meeste kids toch niet.

TIP: Ben je een beetje handig? Maak dan zelf een leuke badcape.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>