By 12 februari 2015 Read More →

Review Chewelry kauwsieraden

Tijdens de Kleine Fabriek kwamen we Chewelry tegen. We schreven er al eerder over. Zo’n product waarvan je wou dat het eerder bestond! Functioneel en mooi, geweldige combi toch! Vraag die bij ons bleef hangen: werkt het nou ook goed in de praktijk? We vroegen Chantal, moeder van dochter Sam-Jolie, om het product te testen en een review te schrijven. En zij is net zo enthousiast als wij!

En je maakt zelf ook kans  op een Chewelry ketting? Doe snel mee met onze winactie!

review chewelry moodkids

Review Chewelry

Mijn dochter van 4 maanden kwijlt behoorlijk. Heeft sinds vandaag koorts en haar hele handje verdwijnt in haar mond. Het zal toch niet..? Een kleine inspectieronde verder zie ik een wit puntje op haar tandvlees. Ja hoor, haar eerste tandje is een feit. Het uitgelezen moment om de kauwsieraden van Chewelry uit te testen. Sieraden die een dubbele functie hebben, ze fleuren je outfit op en je kind kan er veilig en naar hartelust op kauwen, aangezien de sieraden geen schadelijke stoffen bevatten.

Ben erg benieuwd, want onze dochter is nogal kieskeurig en wars van spenen. Zal ze dan wel interesse hebben om te kauwen op mijn kekke armband? Het antwoord is ja. En hoe. Haar kleine handjes ontdekken als eerste mijn ketting. Ze speelt ermee en binnen no time verdwijnt de ketting in haar mond, maar echt kauwen doet ze er niet op. Het blijft meer bij sabbelen. Mijn armband is echter groot favoriet. Ze stopt hem gelijk in haar mond en dit lijkt de oplossing van die nare druk op haar tandvlees. Echt ideaal, zij heeft een bijtring en ik een mooi sieraad om mijn pols. Jammer alleen dat ik de armband de rest van de dag niet meer terug kreeg..

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Zwanger en Baby

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>