By 9 november 2014 Read More →

Mim-Pi haakt en breit

Als je een meisjes-mama bent, dan ken je ongetwijfeld Mim-Pi. Ontwerpster Eleonora Nieuwenhuizen -zelf moeder van een dochter- vond meisjeskleding destijds vaak te volwassen. Meisjes werden mini-versies van hun moeder. En waarom? Kinderen groeien al zo snel op. Eleonora houdt van funky, vrolijke & speelse kleding. En dat zie je terug in de collectie.

mim-pi winter 2014

In de wintercollectie van 2014 zie je veel handwerk terug. Eleonora: ‘Ik zag zoveel brei-cafés opkomen en mensen om me heen gingen ineens massaal naar haak-workshops. Men wil iets unieks, geen massaproductie’. Eleonora vertaalt dit naar gehaakte randjes aan jurkjes en pompoms die aan rokjes hangen. Zo heeft handwerk een hippe en kleurrijke look in haar nieuwe collectie.

En laten wij daar nou net van houden!

P.S. Mim-Pi geeft ook een geweldig cadeau weg in onze MoodKids Sinterklaas-actie. We verklappen nog niks, maar we pakken groot uit. Houd onze website in de gaten. Wil je snel op de hoogte zijn van deze én andere acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

wintercollectie 2014 mimpi

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>