By 12 september 2014 Read More →

Tufft strijkapplicaties : Snel, simpel en maximaal effect

Heb jij ook van die basic rompertjes, hempjes, T-shirts en truien die wel een gezellig opdrukje kunnen gebruiken? Bij ons in de kast liggen er iets teveel. Sommigen schreeuwden om wat vrolijkheid, dus ik besloot om ze te pimpen. Graag wel op snelle en makkelijke manier, want het komt wel bij die duizend en een andere dingen die je moet of wilt doen als moeder.

Bij Tufft.nl – online shop voor strijkapplicaties voor baby- en kinderkleding – vond ik leuke grafische designs. Ze beloofde: ‘’in een handomdraai tot een uniek en vrolijk kledingstuk” . Dat wilde ik ook wel! Dus ik bestelde. Het werden twee prints: een krokodil en een brandweerauto (DE favorieten van mijn zoontje).

review strijkapplicaties tufft

Strijkapplicaties Tufft

Een dag later had ik ze al in huis en kon ik aan de slag. Ik wilde de applicaties uniek maken en niet recht-toe-recht-aan aanbrengen. Tufft zelf gaf al alternatieve manieren op hun site weer en ik kreeg er inspiratie door. Het ontwerp was daardoor snel gemaakt en door de simpele beschrijving was ik binnen 5 minuten klaar. Veel sneller dan ik had gedacht en lekker simpel. Het effect van de fluwelen applicaties is een aanwinst voor het T-shirt: mooi en zacht! Precies de goede combinatie waar mijn zoontje zo van houdt. En wat mij het meeste aansprak? Mijn eigen creatie in echt een handomdraai gemaakt. Plus het kostenplaatje, er zijn al strijkapplicaties vanaf 4,95 en de verzendkosten zijn maar 1 euro. Fijn!

dex test tufft strijkapplicaties

Heb je vijf minuutjes over en bent je enthousiast geworden? Bestel jouw strijkapplicaties dan ook online bij Tufft.nl .

tshirt met strijkapplicatie

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Ceciel is een echte Brabantse. Ze houdt van een worstenbroodje - ondanks dat ze verder vegetarisch eet - is dol haar glaasje wijn en kopje thee (met een koekje!). Maar bovenal is ze dol op haar 2 mannen thuis. Op haar blog badschuim.eu schrijft ze over alles wat haar bezighoudt. Haar motto: ♥ A little magic can take you a long way ♥