By 19 juni 2014 Read More →

TREND Loom bandjes

Zo’n twee jaar geleden werd ik getipt over de nieuwste rage in Amerika Loom elastiekjes. Nou dat gaat dus echt niets worden hier in Nederland dacht ik. Wij zouden echt niet met zijn allen gaan loomen…

Wat kan een mens zich vergissen!

Het knopen/vlechten van de elastiekjes je kunt er gewoon niet meer omheen. Het is ook hier een ware speelgoed trend geworden voor jong en oud en voor meisjes en jongens! Ik heb me laten vertellen dat er zelfs geur-looms, glitterlooms, glow-in-the-dark en UV looms zijn. Het moet niet gekker worden.

crazy loom bands

Mocht je nog niet weten wat je met Loom bandjes kunt maken? Op Pinterest kun je heel veel inspiratie op doen en inmiddels zijn er ook al enkele Loom boeken in het Nederlands uitgebracht waaronder het boek Band-it.

BAND-IT elastiek sieraden armbandjes boek 059.17216

Over het boek Band-it

In Band-it! van auteur Colleen Dorsey staan de allercoolste rubberband sieraden, gemaakt met felgekleurde elastiekjes. Het enige wat je nodig hebt is een Band-it!, Rainbow of Crazy loom, haaknaald, plastic clips en elastiekjes in jouw lievelingskleuren. Met de stap-voor-staptekeningen in dit boek kun je eenvoudig rubberband sieraden maken in elke gewenste kleur en stijl. Geschikt voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar.

Waar wacht je nog op? Band-it!

INFO & online bestellen : Band-it

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.