By 29 mei 2014 Read More →

Hippe sokken voor in het water

Heet zand, steentjes en schelpjes, verbrande voetjes, uitglijden… menig kind en ouder kent deze mindere kanten van zon, zee en strand. De plastic waterschoen maakt nu plaats voor Duukies Beachsocks, bedacht en ontwikkeld door een Nederlandse ondernemende moeder.

hippe sokken ipv waterschoen

Duukies Beachsocks zijn dé vervanging van de ouderwetse waterschoen. Perfecte bescherming tegen heet & schurend zand, scherpe steentjes, schelpjes, verbranden en uitglijden. Ze drogen, net als zwemkleding, snel en een groot voordeel: je kunt er fijn mee zwemmen! Duukies Beachsocks zijn ontwikkeld door Nederlandse moeder Carlien van Hemert, die op zoek ging naar een hippere & betere waterschoen dan die wij kennen. Toen deze niet bleek te bestaan, besloot ze er zelf een te ontwikkelen. En met succes! Duukies Beachsocks staat voor ‘Fun in the Sun’: onbezorgd en beschermd spelen.

Meer info & online bestellen via Wereldmama.nl

beach socks

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.