By 11 maart 2014 Read More →

Kinderschoenen van Koel4Kids

Mij zie je niet meer een (kinder)schoenenwinkel binnengaan met mijn dochter. Zo’n bezoekje loopt steevast uit op een scène waarbij ik met kind onder de arm de winkel uit ren, omdat mevrouw persé die over the top glitterende Lellie Kellies wil hebben. En mama toch wat anders in gedachten had.

Kinderschoenen van Koel4Kids

Elk seizoen koop ik éen paar goede kinderschoenen en deze bestel ik tegenwoordig gewoon online. De kinderschoenen van Koel4Kids zijn tijdloos en in mooie kleuren verkrijgbaar plús ze passen mijn dochter altijd, met haar smalle voetjes met hoge wreef. De kleur mag ze dan wel zelf uitzoeken en je kan denk ik wel raden welke dat is. (Groén, mama?!! dat is voor jóngens! Hallo…)

koel4kids, koel kinderschoenen, klassieke kinderschoenen, kwaliteitsschoenen,

De nieuwe collectie is zoals altijd klassiek, mooi leer en fijne kleuren die eigenlijk overal bij gaan. Zal ze dit seizoen kiezen voor halfhoge laarsjes met rits (veters strikken doet ze niet aan) of een paar lieve mary-janes in rood?
I hope so… Dit zijn in ieder geval mijn favorieten! Sam is nog te klein voor echte schoenen, maar voor hem gaan we over een jaartje ook zeker slagen bij Koel4Kids.

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.