By 29 oktober 2013 Read More →

De trends in accessoires voor kinderen

Iedereen wil natuurlijk leuk gekleed zijn. Om je kleding net dat beetje extra te geven combineer je het met leuke accessoires. Ook voor kinderen komen er steeds meer trendy accessoires op de markt. De trends van het moment zijn kleur en leuke (dieren)prints.

Hoeden, sjaals en wanten

De trend voor de winter is wol en het goed warm houden van de kinderen. Gebreide mutsen en wanten zijn helemaal in. Je kan natuurlijk ook zelf de breinaalden oppakken, een leuk design uitzoeken en aan de slag gaan voor die leuke wanten.

Maar ook de nek moet worden beschermd met een sjaal of een tube sjaal. Deze laatste is voor kinderen makkelijker in gebruik dan een lange sjaal, die om de nek moet worden gewikkeld.

Sieraden

Sieraden hoeven niet alleen een accessoire te zijn, maar kunnen ook als herinnering worden gegeven. Armbandjes met een tekst erin gegraveerd zijn dan ook ideaal als cadeau te geven bij ene speciale gebeurtenis.

Stoere kinderhorloges van bijvoorbeeld V&D kunnen zowel voor jongens als voor meisjes. In verschillende kleuren en maten te krijgen is het niet alleen een mooi cadeau, maar ook praktisch.

Ook voor de kleinste

Naast kleding zijn er ook voor baby’s diverse accessoires te vinden. Hippe petjes met leuke patronen gemaakt van wol worden door grote namen in de modewereld ontworpen.

Accessoires zijn er voor alle leeftijden en zorgen dat de kinderkleding een trendy outfit wordt.

de leukste fashion accessoires voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>