By 20 augustus 2013 Read More →

Zwanger en Baby – Review Boob Design voedings-BH

Een aantal maanden geleden nam ik mij voor weer borstvoeding te geven aan Sam, die toen nog geboren moest worden. Ik dook een paar oude voedings-BH’s op uit de periode dat ik Lily voedde, die eerlijk gezegd, eerder praktisch waren dan mooi om te zien.

De eerste weken na je bevalling zit je vaak toch al niet zo ‘lekker in je vel’ en gaat het er met name om dat het goed zit en je je baby makkelijk kunt voeden. (Tenminste, zo dacht ik er over…)

Totdat ik gevraagd werd of ik een paar voedings-BH’s wilde testen. Tuurlijk! En guess what! Ik kreeg een prachtig pakketje opgestuurd met twee BH’s van het merk Boob Design en dit setje was niet alleen zéer comfy, maar zien er ook nog eens stijlvol uit! Streepjes, stippen en allemaal mooi afgewerkt met contrasterend biesje en strik. Maar bovenal zitten ze héerlijk! Uiteraard praktisch met clipje om discreet en makkelijk te kunnen voeden, maar zonder beugel zelfs stevig genoeg.

Naast voedings-BH’s verkoopt Boob Design nog een ruime collectie aan mooie positie- en voedingskleding.
Een echte aanrader dus! Je checkt hier de gehele collectie en is makkelijk online te bestellen.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.