By 16 juli 2013 Read More →

Trend – Baby Fancypants

Voor mijn meisjesbaby moest ik me vaak inhouden om niet ál die snoezige pakjes en rompers te kopen, want die waren er immers in overvloed. Nu ik een klein jochie heb aan te kleden vind ik het niet zo makkelijk om wat leuks te vinden! Ja met een groot budget weet ik ze wel te vinden, maar hij groeit er soms in een paar weken al uit! Op zoek naar een paar stoere baby leggings kwam ik deze tegen. Waar shoppen jullie voor je babyboy?

 

 

1. Triangles van CandyKirby 2. Streepjes 3. Organic & Slimfit 4. Grafisch

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.