By 12 juli 2013 Read More →

Z8 newborn kids wintercollectie – Birds and Bows

Bij het zien van de eerste beelden van de wintercollectie van Z8 newborn verschijnt er, net als bij de andere collecties van Z8, automatisch een lach op je gezicht. Het blijft toch een geweldig mooi gezicht om die kleine mini mensjes in die schattige kleertjes te zien.

z8 kinderkleding birds en bows

Birds and Bows

Ook deze winter heeft Z8 weer een geweldige wintercollectie voor de newborn kids. Het thema voor de hippe babykleding is Birds and Bows. Super zachte kleding in de pastelkleuren roze en blauw. In bijna alle items komen strikjes en vogeltjes terug. De vogeltjes, in de vorm van zwaluwen, en de strikjes zijn verwerkt als all-over prints. Maar naast deze prints zien we ook longsleeves met bretels, een appel en een fiets.

Een leuk detial van de newborn collectie van Z8 is dat veel items gedragen kunnen worden door zowel jongetjes als meisjes.

Naast de huidige maten (50,56 en 62) die Z8 heeft voor de newborn collectie is nu ook maat 68 toegevoegd aan de nieuwste wintercollectie.

INFO en online bestellen : Z8 webshop

z8 kinderkleding birds en bows

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>