By 28 mei 2013 Read More →

Booom! exclusief bij Studiobebe.be

Als jij een kleintje hebt dat al zelf een hapje eet – of denkt dat hij dat zelluf kan – herken jij vast wel de spaghetti tegen het plafond, de appelmoes achter je kindjes oren en de vla, waar je net niet over uitglijdt, op de keukenvloer. Tegen die volledige chaos van een straal van zeker 2 meter rond je kindje kan dit enkele slabbetje natuurlijk niet op. Maar vrolijker wordt het met al die kleurtjes gelukkig wel.

Het Belgische merk met de naam “BOOOM!” staat voor kracht en explosie van kleuren. Momenteel bieden ze vijf verschillende slabbetjes aan, allemaal met de hand gemaakt op Belgisch grondgebied. Het gebrek aan een leuke keuze in slabbetjes zette de oprichters van dit merk ertoe aan ze zelf te gaan produceren.

Booom! Slabbetjes Leo, Lilly, Mats, Jack en Stella zijn exclusief verkrijgbaar bij Studiobebe.

booom! exclusief verkrijgbaar bij studiobebe.be

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>