By 30 april 2013 Read More →

Kids Department

Zin in hippe kinderkleding en een aantrekkelijke korting?? lees dan maar snel mee.

In november 2011 is Lief Stoer Eigenwijs gestart met de verkoop van zowel outlet als nieuwe collecties. De groei die Lief Stoer Eigenwijs heeft meegemaakt heeft er toe doen besluiten de website en de naam te veranderen. Vanaf heden zal Lief Stoer Eigenwijs verder gaan onder de naam: Kids Department.

Nieuwe naam: Kids Department

Bij de Kids Department vind je de hipste kinderkledinglabels. Merken zoals I Dig Denim, Munster Kids, Minidunadu badkleding en Relaunch zijn sterk vertegenwoordigt in de webshop. Met daarnaast de leukste accessoires zoals riemen van Cowboysbelt, antislip sokken van Ewers en de eigenwijze Happy Socks voor baby’s, kids en volwassenen.

Kids department, de leukste webshops voor kinderen vind je op www.moodkids.nl

Vanaf komend winterseizoen komen er nog een tal van te gekke merken bij zoals Emile et Ida, Little Eleven Paris (nu ook al deels online) en Kidz Art. Daarnaast zal de Kids Department ook een aantal commerciëlere labels gaan verkopen zoals Lief! Lifestyle, Dress Like Flo, Barts en Rubber Ducks.

Alle bestellingen met een orderbedrag boven €49,95 worden binnen Nederland gratis verzonden. En…de Kids Department verzend wereldwijd!

Feest en korting

Om te vieren dat de Kids Department een vernieuwde website en een nieuwe naam heeft m, geven zij 20% korting op ons gehele assortiment. Gebruik hiervoor de kortingscode: Kidsdept. De kortingscode is geldig tot en met 15 mei.

Today is the Day, to shop @ www.kidsdepartment.nl

Kids department, de leukste webshops voor kinderen vind je op www.moodkids.nl

Kids Department: Dé webshop met hippe kinderkleding & accessoires voor baby’s en kinderen van 0 tot 14 jaar.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>