By 26 februari 2013 Read More →

Fashion – Koel4Kids

Klassieke modellen, goede pasvorm en volgens de laatste kleurtrends. Dat kenmerkt het kinderschoenen merk Koel4Kids wat mij betreft! Uit eigen ervaring weet ik dat ze lang mee gaan en oh wat een heerlijke kleuren zitten er weer in de voorjaarscollectie. Klassieke modellen sandalen, slippers, korte laarzen en gympen voor jongens een meisjes. Ik kan niet wachten totdat ik de kleine wiebelteentjes van Lily weer in een paar mooie leren sandalen kan steken!

Pssst: Naast Koel4Kids vind je nog veel meer fijne online shops met kinderproducten in onze shopgids!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.