By 5 februari 2013 Read More →

Fashion – Margo Slingerland Babywear

Ik was altijd al groot fan van de supersnoezige illustraties van Margo Slingerland op haar stationery en inpakmateriaal. Ze heeft nu ook een kleine collectie met babywear ontworpen en die is weer mínstens zo leuk!
De zeegroene romper is zeker een opvaller tussen de veelal basic babykleertjes die ik tot nu toe voor de aanstaande baby heb gekocht.

Je koopt deze collectie babywear (en ook de stationery) bij Margo in de shop!

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.