By 1 februari 2013 Read More →

Vadervriendelijke babykleertjes

Vandaag wil ik iets met jullie delen wat hopelijk het leven van meer jonge vaders wat makkelijker maakt: vadervriendelijke babykleertjes.

Aline is weer begonnen met werken en dat betekent dat ik er 2 dagen per week alleen voor sta met de kinderen. Dus ook zelf Sofie aankleden, wat geen hobby van me is. Het zweet breekt me uit als ik die kleine armpjes door mouwtjes moet wurmen.. En dan kan Aline wel zo lief zijn om schone kleertjes klaar te leggen, helaas is 1 setje op een dag vaak niet genoeg..
Dus, hierbij een aantal ervaringstips. Moeders van Nederland, als jullie willen dat jullie mannen ook je baby in bad doen en aankleden, let dan goed op!

Wat NIET:

– kleine knoopjes, lastige sluitingen, en zeker niet op de rug!
– strakke shirtjes of jurkjes die niet rekbaar zijn
– sokjes die om de haverklap weer uit zijn
Wat WEL:
–  Van die pakjes met drukknoopjes bij de beentjes, zoals deze van Gro Company
Heel makkelijk bij het verschonen.
– Extreem rekbare rompertjes, zoals de Naturally HEMA lijn
– Maillots. Echt een superuitvinding, nooit meer sokjes kwijt! Voor ons nu makkelijk met een meisje, maar ik zag dat het Moodkids team ze ook al gespot had voor jongens. Dat hadden we eerder moeten weten!
En nog iets: als een pakje te klein is geworden en je kunt er geen afstand van doen, laat het dan niet tussen de gewone kleertjes liggen. Wij vaders zullen ze er gewoon proberen in te proppen met alle gevolgen van dien..
[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>