By 24 januari 2013 Read More →

Jess Brown Dolls

jess brown design dolls

Ontwerper Jess Brown maakt prachtige handgemaakte lappenpoppen die sprookjesachtig mooi gekleed gaan in linnen, vintage kant of een limited designer collectie. Lappenpop – rag doll – doet deze design poppen bijna te kort, als je bedenkt dat alle Jess Brown poppen gemaakt zijn van katoen mousseline of linnen en worden gestyled met gerecycled kasjmier, antiek kant of andere vintage stoffen.

De poppen worden zelfs met de hand geverfd in Perzische zwarte thee om variaties in huidtinten te creëren! De herkenbare ster-ogen en het hart-mondje worden voor iedere pop nog steeds door Jess Brown persoonlijk gemaakt en geplaatst. Dat is pas passie voor je product!

Je krijgt met deze – volledig met de handgemaakte – lappenpop, dus echt een uniek exemplaar in handen, daar hangt echter wel een prijskaartje aan.

Jess Brown Dolls zijn online verkrijgbaar bij Polpettine.

Bekijk in het inspirerende filmpje van NBC Today hoe mama Jess Brown van haar handgemaakte poppen een wereldbedrijf maakte.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.