By 11 december 2012 Read More →

Fashion – Orange Mayonnaise

En wéer zo’n leuke shop mogen wij toevoegen aan onze shopgids!

Kennen jullie Orange Mayonnaise al? Deze shop verkoopt fijne merken met urban kidswear voor kleine fashionista’s en jonge hipsters. Merken als Finger in the Nose, Kidscase, Gray Label, Mini & Maximus en Munster Kids zitten in het assortiment. En wat ik er zo leuk aan vindt is dat naast het assortiment, de webshop kleine handigheidjes heeft. Zo stelt eigenaresse Annika zelf setjes samen, zodat je gelijk een hele look kunt shoppen en sleep je je favorieten alvast naar de zijbalk voor je wishlist.

In ons nieuwe magazine staat nog een fijne aanbieding voor MoodKids lezers, je ontvangt namelijk 20% extra korting op dit leuke jurkje van Little Paul & Joe met de code MOODKIDS

óok bij Orange Mayonnaise is de SALE begonnen! 30% korting op al deze mooie merken is toch mooi meegenomen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.