By 13 november 2012 Read More →

Fashion – Lovy – luxe kindersieraden

Mijn lieve nichtje Lena werd afgelopen weekend alweer 6 jaar. Er moest natuurlijk een passend kadootje worden gezocht voor deze kleine prinses, want ze is een echt meisje-meisje. En die dragen échte sieraden.

Bij luxe baby- en kindersieradenlabel Lovy slaagde ik meteen! Genoeg keuze uit fonkelende armbandjes en kettingen van echt zilver en glimmende parels.

LOVY luxe kindersieraden maakt bewaarsieraden voor speciale momenten, zoals geboorte, (eerste) verjaardag, doop, communie, feestdagen en bruiloft. “Om later samen terug te kunnen kijken met je kind, sieraden die van generatie op generatie worden doorgegeven”, aldus ontwerpster Laura van den Brink.

Lena was dolblij met haar setje en zag er prachtig uit op haar verjaardag met bijpassende tutu outfit.

Dus zoek je een mooi kindersieraad voor een speciale gelegenheid? Kijk dan zeker even bij Lovy!

PS. Lovy heeft ook een hele mooie limited edition Kerstcollectie gemaakt en Kerst lijkt mij nou een uitermate geschikt moment om extra op te doffen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.