By 6 november 2012 Read More →

winactie Kleinedruif

We hebben weer een super fijne winactie voor je! Webshop Kleinedruif, waar je absoluut goed zit als je van vintage en retro spulletjes houdt, geeft 2 paar handgemaakte sloksoffen weg van het populaire Zweedse merk Moccis.

Laat het nu net weer zijn om de hele dag op warme sloffen te lopen. Mee doen dus met deze winactie.

winactie kleine druif sloffen

Kleine Druif

Stap binnen in de wereld van Kleine Druif en laat je verleiden door de leukste, nostalgische kinderspullen en speelgoed van de jaren 40 tot en met de jaren 80. Houd je van vintage, tweedehands, retro en nostalgie dan zul je je helemaal thuis voelen in deze shop. Kleine Druif verkoopt ook verrassende nieuwe produkten, uiteraard met een nostalgische retro look en een vintage feeling.

KleineDruif.nl

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>