By 23 oktober 2012 Read More →

Fashion – HM all for children Unicef Collection

Ieder jaar brengt H&M in samenwerking met Unicef de “All for children” Collectie uit. Vorig jaar had het een circusthema en kocht ik in Parijs een mooi memospel en outfit voor Lily met tutu. Dit jaar is het wéer zo’n geweldige collectie met naast kleding veel accessoires en verkleeditems. Een speeltent voor in huis en muurstickers. Ik kon de flamingomuts niet weerstaan.

De foto’s zijn ook weer fabulous, Milk Magazine deed de styling en dat is er aan af te zien. Chapeau! En het mooie is, 25% van de opbrengst gaat naar Unicef voor kinder-educatie.

Wat is jouw favoriet?

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.