By 16 oktober 2012 Read More →

Gebreide winterbasics van Little Label

Wij zijn al tijden fan van de ingetogen kleuren en basics van Little Label.

Een tijdloze basic van goede kwaliteit is een absolute must voor iedere garderobe. En goede kwaliteit is het absoluut, kan ik uit eigen ervaring zeggen. Voor mijn oudste dochter kocht ik ruim 3 jaar geleden basics van Little Label. De rompertjes, vestjes en broekjes bleven sprekend van kleur en goed in vorm. Ook na tig keer dragen en wassen. Momenteel krijgen deze basisstukken een tweede kans, want dochter Bobbi Roos doet trots haar eerste stappen in de nog even mooie basics. En ik weet eigenlijk wel zeker dat ze hierna nog een ronde mee zouden kunnen draaien. Die basics. Bijzonder mag ik dat wel noemen, want mijn rompers en shirtjes van de Hema zijn na slechts een keer wassen al bijna allemaal gedraaid of verkleurd. Zo zie je maar dat kwaliteit er toe doet, wat een verschil!

little label nieuwe collectie winter

De aankomende winter brengt ons nieuwe breisels van Little Label deLuxe, speciaal voor kinderen van nul tot en met tien jaar. De nieuwe wintercollectie is dit seizoen uitgebreid met kwalitatieve gebreide basics in 100% katoen. Comfortabele vestjes, truien en jurkjes in ingetogen kleuren en een trendy gestreepte stof.

De nieuwe wintercollectie bevat onder andere  mooie zachte sweat styles; joggingbroekjes, trendy rokjes, vestjes, stoere jackets en jurkjes. Het kleurbeeld van de collectie is warm en ingetogen, met kleuren als ink blue, pine green, vintage pink en antraciet. De gebreide items zijn ook verkrijgbaar in een streep uitvoering in de kleuren ink blue en antraciet. De subtiele koordjes in ton sur ton kleuren en de bijzonder uitgewerkte badge met logo zijn elementen en eigentijdse details die de wintercollectie uniek maken.

little label nieuwe collectie winter

De nieuwe wintercollectie van Little Label deLuxe is verkrijgbaar via de webshop van Little Label op www.littlelabel.nl of bij één van de aangesloten verkooppunten.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>