By 9 oktober 2012 Read More →

Fashion – Organic Fashion

Moodkids lóves organic! Gelukkig verkopen steeds meer webshops kinderkleding die duurzaam en verantwoord geproduceerd zijn én ook nog eens erg mooi zijn om te dragen.

De grappige sweater is van Bobochoses, de romper met kimonoprint van Modeerska Huset, de grijze sjaal van Indikual, het mooie jurkje natuurlijk van Kidscase en grappige broekje met druppels van Anive for the minors.

Check onze shopgids voor meer webshops met mooie organic kinderkleding labels!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.