By 2 oktober 2012 Read More →

Georges et Rosalie – Nieuw bij JipShop

Het Franse merk Georges et Rosalie is al een ware hit in België en verovert langzaam terrein in Nederland. De ontwerpers Alexandra en Séverine raken geïnspireerd door onder andere het circus, folklore en de zigeunercultuur en verwerken de opgedane ideeën op een prachtige en geheel eigen manier in hun creaties. Dit fairtrade merk maakt gebruik van mooie stoffen, gave details en bijzondere ontwerpen! De collecties, voor zowel moeder als kind, worden veelal in een mix van felle en donkere kleuren gemaakt.

georges rosalie

Herken je de stijl van Georges et Rosalie? Dat kan. Alexandra en Séverine ontwerpen ook voor andere grote merknamen als Litchi, Mon Petit Art, Djeco en Smafolk.

In de Georges et Rosalie collectie vind je accessoires en decoraties van textiel voor zowel vrouwen als kinderen. Slingers, koffertjes, tassen, etuitjes, sleutelhangers, slofjes, beddengoed en nog heel veel meer. Wij zijn enthousiast!

Je shopt Georges et Rosalie online bij JipShop.

GRATIS ARTIKEL : Om te vieren dat dit mooie merk nu ook in Nederland te koop is heeft JipShop een seciale actie voor je! * klik * om naar de actie te gaan.

georges rosalie

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>