By 18 september 2012 Read More →

Fashion – NONO

Elk meisje, hoe jong ook, heeft haar eigen stijl. Een karakter dat ook tot uitting komt in de kleding die ze draagt.

Meisjes kledingmerk NONO speelt hier leuk op in. Ze creeërden vijf karakters ( de Voyager (dromer), Planetary (houdt van de natuur), Rebel (creatief type), Gold (winnaar), Icon (ster) ) en baseerden hier hun nieuwe collectie op.

NONO:
Wij vinden het belangrijk om meisjes te laten weten dat ze alles kunnen doen waar ze hun zinnen op zetten. Wij willen meisjes helpen hun eigen identiteit te ontwikkelen. Wie je ook bent en wat je ook worden wil, alles begint bij wat je draagt. En hierbij komen de Nono karakters goed van pas. Zo laten we op de website een aantal verschillende looks zien die passen bij elk Nono karakter, maar bieden we daarnaast ook de inspirerende doe-het-zelf items en mix-en-match technieken.
 

Ik vind het een leuk, creatief en vernieuwend idee, maar vooral, een goede collectie!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.