By 14 augustus 2012 Read More →

Fashiontrend dierenprint

Konijnen, hamsters, dino’s, katten, honden en koeien. Wat een beestendoel daar bij The Mountain Kids zeg. En dat allemaal op een t-shirt! Dierenprint is de fashionrend van 2012. De manier waarop je hem invult is natuurlijk geheel aan jou. Dus trek voor de verandering eens een lievelingsdier aan.

kindermode trend 2012 dierenprint

Zo draag je deze trend:

Een grote print zoals deze laat zich gemakkelijk combineren. Een basic of gekleurde jeans, ruitje, strepen, dots of bloemen, legging van H&M of Hema, alles kan en mag. Ga je helemaal over de top met deze trend ga dan voor een all over dierenprint broek 😉 

Online shoppen kan met 10% korting bij The Mountain Kids, gebruik code MOODKIDS (geldig tot en met 31 augustus as.)

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.