By 14 augustus 2012 Read More →

Fashion – Seed Heritage

Ooh la la, toen dit jurkje op Pinterest voorbij kwam maakte mij hart een sprongetje (ja, zó blij kan ik worden van een jurkje 😉 De stof, de kwastjes, de kleuren.. Ik klikte nog even door en kwam op de Australische webshop Seed Heritage uit. En natúurlijk zag ik nog veel meer leuks, pailetten, hartjes, dierenprints, i’m in love!

Enige nadeel zijn de flinke verzendkosten, maar het moet dan ook wel van de andere kant van de wereld komen (maar dan héb je wel wat 😉


[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.