By 26 juli 2012 Read More →

Roomspiration – Inspiratie voor de Babykamer

De trends dots en stars en de kleurcombinaties pale greanblue (pasteltinten in groen en blauw) en soft nudes (verfijnde mix van grijstinten en poederachtige kleuren) vinden wij helemaal te gek. Ook voor de babykamer! Deze trends, mits je ze juist toepast, hebben een rustig en kalm effect op je babykamer en dat is wat je wilt natuurlijk, een rustige ruimte creëren waar je baby heerlijk kan slapen en groeien. 

Vooral de combinatie van bovengenoemde babykamer trends, waar je zelf kunt mixen and matchen geven een super eindresultaat en een uniek kamertje. Wij gingen online op zoek en vonden in deze stijl heel veel moois bij Royalty Kids.

De hoeslakentjes met sterren van Cotton Baby, lieve zomerslaapzakjes in poedertinten tinten, zachte badcapes van o.a. Dwell Studio, de mooiste dekens voor in de wieg, sierkussens met stippen en de geruite hanglamp met Royale ster passen helemaal in onze Baby Roomspiration.

roomspiration royalty kids, babykamer

Royalty Kids – beddengoed & accessoires

Ben je op zoek naar baby- & kinderbeddengoed en hippe kinderkameraccessoires? Shop dan lekker online en neem eens een kijkje bij Royalty Kids. Je vindt hier naast wieglakens, hoeslakens en warme dekens in de laatste trends ook de mooiste slaapzakken, hemeltjes, badcapes en bijzondere verzorgingsartikelen als bakerdoeken van verschillende materialen en in diverse motieven.

Een ruim aanbod in decoratie-artikelen om de baby- of kinderkamer helemaal compleet te maken. Wit, roze, grijs en baby blauw, maar ook stoer zwart, legergroen of, oh help!, de Studio100 hype als je kind echt niet zonder Bumba, Angry Birds, Cars of Dora kan.

TIP: Wist je dat je bij Royalty Kids ook die geweldige Milestone BabyCards kunt krijgen? Je vindt ze hier.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.