By 17 juli 2012 Read More →

Fashion – Bkids Wear

Met haar gevoel voor style levert ze weer een pareltje af. Letterlijk, want Irene Hoofs van het blog Bloesem en BKids heeft na haar eerste collectie “Bkids wear neon” de collectie sieraden uitgebreid met onder andere parels, houten kralen en edelstenen!

De sieraden zijn handgemaakt en voorzien van prachtige grote houten kralen in combinatie met cashmere wol in in hele fijne kleurcombinaties. Voor een klassiekere stijl kies je voor parels in combinatie met lint in zachte pasteltinten. Voor elk meisje wat wils en ik vind ze vooral erg leuk omdat het precies tussen de kinderlijke kralenkettingen en volwassen sieraden in zit. Erg mooi en stylish!

Je bekijkt hier de hele collectie.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.